Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Baanonderhoud Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

Sibelco Europe bundelt kracht en kennis van Eurogrit en Filcom

maandag 20 oktober 2014

Sinds jaar en dag zijn Eurogrit BV en Filcom BV vertrouwde namen als toeleverancier van gespecialiseerde zanden en mineralen voor sport en groen. De mensen blijven dezelfde zoals u ze kent, de mogelijkheden echter breiden zich uit tot ver over de grenzen.

Sibelco beschikt wereldwijd over meer dan 200 winplaatsen van natuurlijke grondstoffen in 41 landen, en een netwerk van 26 technisch laboratoria om kwaliteit te waarborgen en innovatie wetenschappelijk te ondersteunen. Tennis, voetbal, hockey, golf, korfbal, paardensport etc., ieder sportief terrein, natuurlijk of synthetisch. Het is in uw belang én in dat van de sport om het beste uit de ondergrond te halen.

Smashcourt ® Infill G Dura

Sinds 2004 is onze Infill al ingezet bij meer dan 600 verenigingen in Nederland, België en ver daarbuiten. Hier heeft het zich bewezen van de allerbeste kwaliteit te zijn wat kleurechtheid, waterdoorlaatbaarheid en UV bestendigheid betreft. Date Sheet Smashcourt Infill

GRANUCOL® DURA SMASHCOURT INFILL G → hét materiaal voor kunstgras tennisbanen! Wordt geproduceerd met speciaal ontwikkelde bindmiddelen, lichtbestendige pigmenten en door middel van een soort verglazingproces waarmee een zeer heldere, natuurlijke kleur geproduceerd kan worden. Het basismateriaal bestaat uit hoogwaardig kwartszand met een natuurlijke ronde vorm waardoor GRANUCOL® DURA SMASHCOURT INFILL G zeer goede dragende eigenschappen heeft. Dit kwartszand wordt vervolgens “gravel” rood gekleurd. Hier worden alleen natuurlijke, anorganische pigmenten en bindmiddelen voor gebruikt waardoor het zeer veilig te verwerken is. De gravelrode kleur wordt onder hoge temperatuur als het ware ingebrand waardoor dit Infillmateriaal zeer licht- en water bestendig is. Door de gebruikte bindmiddelen is Smashcourt infill G tevens uitstekend bestand tegen mechanische schade. Sibelco Europe is dé distributeur voor Smashcourt Infill. Sibelco Europe heeft Smashcourt Infill standaard op voorraad in big bags van 1000 kgs of in zakken van 25 kgs op pallets van 1 ton zodat wij altijd snel kunnen leveren, overal in Nederland en ver daarbuiten.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze Customer Service of onze Customer Service staat dagelijks voor u klaar.

Eurogrit
Tel: 078-6546770 of per mail: sales.eurogrit@sibelco.com

Filcom
Tel: 078-3158122 sales.filcom@sibelco.com
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES