Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Baanonderhoud Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

VIDEO: Wordt Wim Kerkhofs de Fieldmanager High Potential 2015

woensdag 12 november 2014

In de voorbereiding naar het Nationaal Sportvelden Congres en uitreiking van Fieldmanager of the Year 2015 wordt er druk gespeculeerd wie de nieuwe Fieldmanager of the Year zal zijn.

MELD JE HIER AAN VOOR HET NATIONAAL SPORTVELDEN CONGRES EN DE FIELDMANAGER OF THE YEAR

Deze award, die wordt gesponsord door Innoseeds, Jean Heybroek en Everris, zal worden uitgereikt op 20 november in Willem II stadion in Tilburg.

Voor Wim Kerkhofs is het geen vraag wie er zou moeten winnen. In een interview meldt Wim Kerkhofs: 'Als ik alleen maar het gras zou maaien, zou ik niet in aanmerking mogen komen voor de titel Fieldmanager High Potential.' Wim Kerkhofs heeft, net als Martine Beisiegel, de eerste vrouw die voor een Fieldmanager Young Talent-award is genomineerd, een primeur: hij is de eerste Vlaming die voor een Fieldmanager of the Year (Young Talent)-award is genomineerd. Kerkhofs grinnikt: 'Tja, tussen de Belgen bevinden zich óók goede fieldmanagers...'

In onderstaande video stelt Wim Kerkhofs zich kort voor.
REACTIES
Jan Jong | 14 november 2014 | 11:41
Wim komt zeker in aanmerking voor de titel Fieldmanager High Potential 2015. Genk heeft de laatste jaren aantoonbaar een goed veld en Wim heeft het enthousiasme en de kwaliteiten die nodig zijn om natuurgrasvelden in de breedste zin van het woord te verbeteren. Hij is een goede vertegenwoordiger van de nieuwe generatie Fieldmanagers in België en Europa. Veel succes en mocht je het niet worden; ons respect heb je al verdiend!
Groeten uit Amsterdam.
anita en jan | 23 oktober 2014 | 20:50
hup WIM hup ,onze stem heb je zeker al !
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES