Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Baanonderhoud Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

VIDEO: Wordt Eduard Kruiper de nieuwe Fieldmanager of the Year

woensdag 12 november 2014

In de voorbereiding naar het Nationaal Sportvelden Congres en uitreiking van Fieldmanager of the Year 2015 wordt er druk gespeculeerd wie de nieuwe Fieldmanager of the Year zal zijn.

MELD JE HIER AAN VOOR HET NATIONAAL SPORTVELDEN CONGRES EN DE FIELDMANAGER OF THE YEAR

Deze award, die wordt gesponsord door Innoseeds, Jean Heybroek en Everris, zal worden uitgereikt op 20 november in Willem II stadion in Tilburg.

Voor Eduard Kruiper is het geen vraag wie er zou moeten winnen. In een interview meldt Eduard Kruiper dat hij zijn onderhoudsteam op tijd heeft gereorganiseerd om te concurreren met het bedrijfsleven. Eduard Kruiper van de gemeente Hellendoorn is de traditionele sportveldbeheerder: hij zwaait de scepter over een eigen onderhoudsteam dat beschikt over een uitgebreid machinepark. Wat Kruiper betreft, is het argument ‘kennis in de etalage zetten omwille van economische malaise of noodzakelijke efficiëntieslagen’ een non-argument: als het aan hem ligt, blijft onderhoud en beheer altijd in handen van de gemeente. ‘Sportveldonderhoud moet zodanig efficiënt kunnen draaien dat het overal competitief zou kunnen zijn met het bedrijfsleven.’

In onderstaande video stelt Eduard Kruiper zich kort voor.
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES