Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Baanonderhoud Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

Setgegevens voortaan bijhouden met het Set-Score systeem.

woensdag 30 januari 2013

Het vier jaar geleden geïntroduceerde M-Score systeem kreeg een waardevolle update. Thans kun je er niet alleen de gewonnen games en sets ermee bijhouden, maar ook het verloop van de setstanden.

M-Score werkt zeer doeltreffend. Na het winnen van een set gaat er een rode bal 'naar buiten'. Maar van de gewonnen sets zijn zowel de toeschouwers als de tennissers de standen meestal gauw vergeten. Twee cassettes, die je zelfs met een klein beetje handigheid zelf kunt toevoegen aan je M-score systeem, brengen daarin verandering.

Het M-Score systeem en de Set-Score worden geproduceerd en geleverd door Demetal Design b.v. uit Venlo. Woordvoerder Henk Denessen: ‘Per M-score heb je een set van twee cassettes nodig. Hiermee kun je de gegevens waarmee de sets gewonnen werden vastleggen. Het robuuste systeem, uitgevoerd in aluminium en weerbestendige abs-kunststof, werkt volledig mechanisch. Voor het komende seizoen kunnen we de M-Scores die we leveren hiermee uitvoeren, maar ook verenigingen die al over een M-Score beschikken kunnen de Set-Score aan hun systeem bevestigen.’REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES