Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

TC Middenmeer ontvangt prijs voor vereniging van het jaar tijdens KNLTB Jaarcongres

maandag 25 november 2013

Zaterdag 23 november jl. vond het allereerste KNLTB Jaarcongres plaats. Een ontmoetingsdag, speciaal voor bestuurders en tennisleraren van bij de KNLTB aangesloten tennisverenigingen. Het decor was het Nationaal Sportcentrum op Papendal. Tijdens het plenaire gedeelte in de ochtend waren ruim 550 deelnemers aanwezig. Maarten van Bot-tenburg, vooraanstaand wetenschapper op het gebied van sportbeleid gaf een interessante lezing. Jan Siemerink, Paul Haarhuis en Sjeng Schalken hielden een geanimeerde paneldiscussie onder leiding van dagvoorzitter Mariette Pakker.

Tennisclub Middenmeer werd verkozen tot KNLTB 'Vereniging van het Jaar' 2013. De Tennisvereniging ontving uit handen van KNLTB-bondsbestuursleden Dorien Everaars (Breedtetennis) en Marcel Boots (Algemene Zaken) de Zwarte Tulp.

Na de Districtsvergaderingen vonden de twee workshoprondes plaats. De workshops waarvoor men zich kon inschrijven waren:

- In gesprek met het Bondsbestuur
- Besturen met een visie
- Ledenwerving- en behoud
- Vereniging van de toekomst
- De kwaliteit van de tennisleraar
- Tenniskids
- Fysieke ontwikkelingen van talenten
- Financieel beheer
- Naar een Veiliger Sportklimaat

Directeur Verenigingstennis Theo de Vaal spreekt dan ook van een geslaagde dag op de website van de
KNLTB: ‘Het Jaarcongres was een perfecte gelegenheid voor verenigingsfunctionarissen en tennisleraren om niet alleen met elkaar maar ook met de KNLTB in gesprek te gaan, om van elkaar te leren en ideeën uit te wisselen. De volle zalen waren een blijk van enthousiasme en inzet van deelnemers, met een gezamenlijk doel: de verenigingen en dus het tennis in Nederland naar een hoger plan tillen. Ik heb met veel mensen gesproken en veel positieve reacties gehoord. Hieruit maak ik op dat we kunnen spreken van een geslaagde dag voor zowel de deelnemende verenigingen als voor de KNLTB.’

bron: KNLTBREACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES