Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

Martin Bohm nieuwe bondscoach van de KNLTB

maandag 17 juni 2013

Martin Bohm (1955) treedt met ingang van 1 oktober in dienst van de KNLTB. Bohm gaat aan de slag als hoofdbondscoach en zal leiding geven aan het Toptennis Opleidingsprogramma van de KNLTB.

Als rechterhand van directeur Sportief Jan Siemerink wordt hij verantwoordelijk voor de gehele talentontwikkeling bij de jeugd. In het Nationaal Trainingscentrum stuurt hij de technische staf aan en zal hij werken met de diverse nationale selecties die dagelijks in het centrum trainen. Daarnaast zal hij de prestatiecultuur verder vorm gaan geven, een bijdrage leveren aan de samenwerking met de verschillende ‘High Performance´ opleidingsinstituten en de kwaliteit van deze opleidingen monitoren.

Martin Bohm is geboren in Zweden. Hij heeft in de jaren tachtig en negentig voor de Zweedse en Deense tennisbond gewerkt als coach bij de jeugd en met toptennissers als Thomas Enqvist, Magnus Larsson, Nicklas Kulti en Mikael Tillström. Van 2003 tot 2008 was hij verbonden aan de Engelse tennisbond (LTA) en werkte onder andere met Greg Rusedski, maar ook als Davis Cupcoach. Bohm heeft al meer dan vijfentwintig jaar internationale ervaring als coach van diverse toptennissers. De afgelopen drie jaar was Martin Bohm als hoofdcoach verbonden aan Burgersdijk tennis.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES