Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

Tweede Gravel Open op 6 juli in bij TC 't Brônshout in Beesel

woensdag 15 juni 2016

Gravel wordt door de KNLTB speltechnisch gezien als dé beste tennisbaan. Maar het onderhoud van gravel is als baansoort ook uitdagend. Hoe ga je daar als vereniging mee om? Tijdens de 'Gravel Open' ontdekt u alle ins en outs van gravel.

Demonstratie gravelonderhoud
Wat zijn de eigenschappen van gravel en hoe kun je dit beïnvloeden? Leer de do's en don 'ts aan de hand van theorie en praktijk. Voorkom extra wachttijd na regen en een slechte balstuit. Ervaar welke stappen minimaal noodzakelijk zijn voor een beter resultaat en meer werkplezier.

Twee weten meer dan één
Onder het genot van een hapje en een drankje heeft u de gelegenheid om kennis en ervaringen met andere verenigingen uit te wisselen.

Rondleiding gravelfabriek
Bij de gravelfabriek van Sport en Rekreatie Reuver krijgt u een kijkje achter de schermen. Hoe wordt gravel precies gemaakt? Wat zijn de ervaringen van mensen die er dagelijks mee werken? Welke ontwikkelingen verwachten zij komende jaren? Een leuke en leerzame excursie, ook voor vrijwilligers die al jaren met gravel werken.

Gravel Open: waar en wanneer
Woensdag 6 juli vindt de tweede Gravel Open in Nederland plaats. Het programma start om 10.00 uur bij TC 't Brônshout in Beesel en duurt tot 14.30 uur. Meld u aan via www.kennisvansport.nl.

Bezoekadres
TC 't Brônshout
Kerstenbergweg 1
5954 BX Beesel


GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES