Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Traas en Ovaa Sport B.V.
Noordland 7
4451 RP Heinkenszand
Nederland

Tel: 0113 612 322
Fax: 0113 613 227
E-mail: info@traasenovaa-sport.nl

BTW: NL818912819B01
KvK: 20136878

www.traasenovaa-sport.nl
Aanleg en onderhoud van buitensportaccommodaties MERKEN
Traas en Ovaa is in februari 1966 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig en dynamisch aannemingsbedrijf gericht op de grond-, weg- en waterbouw. Vroeger lag het accent vooral op bestratingen en riolering, tegenwoordig wordt een veelzijdig pakket van diensten met vele specialismen aangeboden.
Wij werken voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.

Veel aandacht wordt besteed aan de communicatie met de opdrachtgever, waardoor in combinatie met vakmanschap, een kwalitatief hoogwaardig product wordt geleverd.
Bestrating
Bestratingen behoren tot het visitekaartje van een bedrijf, instelling of gemeente. Sinds de oprichting voert Traas en Ovaa bestratingswerkzaamheden uit. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf een enorme kennis en ervaring opgebouwd. De straatmakersploegen zijn goed opgeleid en werken gemotiveerd aan soms lastige klussen. Altijd wordt er meegedacht om het product dat de opdrachtgever voor ogen staat te realiseren

Riolering
Rioleringswerk is precisiewerk onder de grond. Grondwerk vraagt eveneens om een grote nauwkeurigheid. De in bestekken aangegeven hoogte van grondlichamen, in de meest diverse vormen, worden door ervaren machinisten gerealiseerd. In tuinen en parken lijkt het werk soms op beeldhouwen met grond!

Het machinepark bestaat uit volgens de ARBO-normen gekeurde machines.

Stabilizer
Voor duurzame verharding van onder andere voet- en fietspaden hebben wij het product Stabilizer®. Dit mengsel van natuursteen en 100% plantaardig bindmiddel garandeert een mooie en stabiele, watervoerende verharding.
De plantaardige binding tussen de losse korrels van het gebroken natuursteen is een hechte binding die niet uitspoelt en vele jaren optimaal gebruik garandeert. Bovendien voldoet Stabilizer® aan alle milieueisen en kan het ook in waterbeschermingsgebieden worden toegepast.

Geosta / Grondbeton

Watercirkel
CONTACTPERSONEN
Joost Schuijs
Directeur
06-53978568
j.schuijs@traasenovaa.nl
Jacques Walhout
Projectleider
06-53978566
j.walhout@traasenovaa-sport.nl
Maarten Goeree
Uitvoerder
06-51206941
m.goeree@traasenovaa-sport.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Aanleg kunstgrasveld Terneuzen in volle gang
Op 21 augustus zijn in Terneuzen de werkzaamheden begonnen voor de realisatie van een nieuw kunstgrasveld. Alle werkzaamheden zijn te volgen via een livestream.
Lees meer
Nieuw trainingsveld met kurk en kokos voor Apollo ‘69
Apollo ’69 uit ’s Gravenpolder (gemeente Borssele) heeft een nieuw kunstgrasveld met Geo-Infill. Het trainingsveld, aangelegd door Traas en Ovaa samen met J&E Sports, is afgelopen week gereed gekomen.
Lees meer
SBR-discussie: ‘Er heerst nog onzekerheid bij sportverenigingen’
Uit het maandag verschenen ECHA-onderzoek blijkt dat er geen grote gezondheidsrisico’s kleven aan het sporten op kunstgrasvelden met SBR. Traas en Ovaa Sport en Fieldturf verwachten niet dat de discussie nu zal verstommen.
Lees meer
KNVB en BSNC verlengen convenant vervanging SBR
Het convenant werd eind vorig jaar gesloten tussen de BSNC en de KNVB, met als aanleiding de maatschappelijke onrust die was ontstaan na de uitzending van Zembla in oktober.
Lees meer
BHS Sportparkconstructie over in GPP Sports
Wijnbergen Sportbouw BV meldt de gedeeltelijke verkoop van BHS Sportpark Constructie BV aan Bouma Sport en Groen BV, Tennisbouw BV, Traas en Ovaa Sport BV en Tegra Nederland BV.
Lees meer
Gerrit de Koe en Co Vos in Jury Fieldmanager-of-the-Year
Dit jaar zal voor de vijfde keer de Fieldmanager-of-the Year Award worden uitgereikt. Bij het opstart van deze prijs is afgesproken dat de jury zou gaan rouleren.
Lees meer
Opleiding opzichter / uitvoerder in de buitenruimte van start
IPC Groene Ruimte start 17 april met de opleiding Opzichter/Uitvoerder in de Buitenruimte. Met deze opleiding komt IPC Groene Ruimte tegemoet aan vraag vanuit de branche.
Lees meer
Praktisch zaken belangrijk tijdens de Groundsmanday: 25 demo's !
Theorie genoeg op de Groundsmanday op 27 oktober a.s. in Vuren. Wist u dat meer dan 25 exposanten op deze dag aandacht geven aan de dagelijks praktijk van het tennisbaanonderhoud, Met vele demo's.
Lees meer
Open dagen bij twee Gravel-plus Premium parken
Op zaterdag 1 september en op zaterdag 8 september a.s. kunt respectievelijk bij Tennisvereniging Ready Again in Lemmer en bij TC Het Hofland in Schoonhoven terecht voor een open dag.
Lees meer
Kees van Oostenrijk: 'Wethouders moeten hun hoofd niet laten hangen'
De overheid is momenteel erg actief met het beschermen en waarschuwen van burgers tegen zogenaamd nepnieuws. Of het prettig is dat de overheid bepaalt wat ‘acceptabel’ of ‘onacceptabel’ nieuws is, laten we maar even in het midden.
Ook in de luchtvaart is natuurgras een goedkopere oplossing
Dit jaar kreeg Vliegveld Midden-Zeeland dan eindelijk zijn verharde baan. Geen asfalt of beton, maar natuurgras, versterkt met vezels uit oude kunstgrasvelden. Het vliegveld heeft hiermee ook meteen een primeur.
Onderhoud kunstgrashockeyvelden is geen hogere wiskunde
Wie de vernieuwde website van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond bezoekt, kan, na wat zoekwerk, een handig document met informatie over het onderhoud van kunstgrashockeyvelden vinden.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Hybride, maar toch ook níét
De term hybride roept al snel het beeld op van een mat waarbij de kunstvezels net als de natuurgrassprieten boven de grond uitsteken.
'We moeten af van het idee dat water vanzelfsprekend is'
Vorig jaar legde Traas en Ovaa Sport B.V. een ecologisch waterbeheersysteem aan bij sportcomplex Het Schenge in Goes.
Hockeykunstgras nog lang niet uitontwikkeld
De kennis en ervaring met betrekking tot hockeykunstgras is de basis geweest voor alle ontwikkelingen omtrent kunstgras voor andere sporten. Tegenwoordig kunnen vele veldsporten op kunstgras worden gespeeld. Maar hoe zit het met de doorontwikkeling van het kunstgras voor hockey?
Pluim: 'De ene klant wil de hele winter door spelen, de andere wil prestatietennis, maar een baantype er tussenin bestaat ook'
Buitensportinstallatieleverancier Harrie Pluim staat op 30 oktober met zijn twee bedrijven Tennisbouw Nederland en Pluim and Sports op de tweede`editie van het Kennis van Tennis-event bij TC Sprenkelaar in Apeldoorn. Met een van zijn poreuze gravelsoorten Gravel-Plus Premium, maar ook met een Beach tennisinstallatie!
1 | 2