Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Gebr. Bonenkamp
Tinbergenlaan 9
3401 MT IJsselstein
Nederland

Tel: 030 688 09 99
E-mail: bhol@gebrbonenkamp.nl

http://www.gebrbonenkamp.nl/
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Eerste Bigmow Connected naar Sportcentrum Olympos
Terreinmeester Michel Heuvelman van Sportcentrum Olympus in Utrecht poseert bij zijn nieuwe robotmaaier. Die draait pas sinds mei, toch ging Fieldmanager al even langs voor wat meer info.
Lees meer
Agria 9600 voor Wieringen Prins Hoveniers
Vorig jaar was Milati aanwezig op de demodag taludmaaien met de Agria 960-taludmaaier. Onder meer door deze dag werd het een en ander in werking gezet, want onlangs werd de tweede machine geleverd.
Lees meer
Demo Dag Groen & Doen 4.0 op 23 en 24 juni
Op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni organiseert een groep bedrijven de Demo Dag Groen & Doen 4.0.
Lees meer
Eerste Agria 9600 in Nederland is een feit
Op dinsdag 2 mei leverde Milati Grass Machines, samen met Bertho Hol van Gebr. Bonenkamp uit IJsselstein, bij Signa Terra de eerste Agria 9600 in Nederland.
Lees meer
Uitbreiding machinepark de Enk Groen & Golf
De Enk Groen & Golf heeft via Gebr. Bonenkamp het machinepark uitgebreid met drie aanbouwwerktuigen, een handmachine en een tractor.
Lees meer
Gebr. Bonenkamp levert Fendt 208 vario af bij De Enk Groen & Golf
De Enk Groen & Golf heeft geïnvesteerd in een nieuwe Fendt 208 Vario TMS tractor met een Schouten maaiveegcombinatie Panda P1806.
Lees meer
FC Utrecht neemt tractor van Real Madrid over voor veldonderhoud
Het wagenpark van de onderhoudsploeg die verantwoordelijk is voor de wedstrijd- en trainingsvelden van FC Utrecht is van een flinke kwaliteitsimpuls voorzien.
Lees meer
Gebr. Bonenkamp is dealer van het jaar 2014
Gebr. Bonenkamp te IJsselstein is door Jean Heybroek uitgeroepen tot servicedealer van het jaar 2014.
Lees meer
De eerste nieuwe Toro Groundsmasters 4010 voor Engelen Groen Uden
Engelen Groen Uden bv heeft in Nederland als eerste de nieuwe Toro Groundsmasters 4010 met een vermogen van 54 pk aangeschaft.
Lees meer
Gebr. Bonenkamp toont nieuwe Speed-Brush
Gebr. Bonenkamp is aanwezig op de Demodag Sportvelden met een aantal machines uit een compleet leveringsprogramma voor kunstgras- en natuurgrasonderhoud.
Lees meer
1 | 2
Spekkoper dankzij online platforms
Het beeld van het veilinghuis van vroeger kan bijgesteld worden. In de tuin- en parksector heeft het zaaltje met de veilingmeester plaatsgemaakt voor het online veilen. Het is de manier om van boventallig ingeruild of in te ruilen materieel af te komen. Misschien is het de beste manier.
Supporters, 'Ontwerp je eigen veld' voor station Galgenwaard!
Het was hét onderwerp van gesprek in de aanloop naar FC Utrecht - SC Cambuur in en rond Utrecht: het veld van Stadion Galgenwaard. Een presentator van NOS Studio Sport merkte tijdens de wedstrijd op: 'Strak als een biljartlaken, prachtig ontworpen met een 'Schotse ruit'. FC Utrecht daagt supporters uit om met goede ideeën te komen voor een nieuw maaipatroon.
Kennisupdate/ Demodag 20 mei 2010
Deelnemende bedrijven: Krinkels, Silicia Nova, Grontmij, Henitech, AA sportsystems, Oranjewoud, Rooden, Wernink, Van de Haar Groen, J&E, GKB-machines, Vormec, Ubink, Adviesbureau R.I.E.T Groentechniek, Vanmac, Gebr Bonenkamp, C.S.O. Ceelen, Rolugro, Aquaco, Jaro