Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
DSV zaden
Zelder 1
6599 EG Ven-Zelderheide
Nederland

Tel: 0485 550 610
E-mail: info@dsv-zaden.nl

www.dsv-zaden.nl
DSV zaden EUROGRASS
Met de merknaam EUROGRASS levert DSV zaden Nederland de hoogste kwaliteit aan recreatiemengsels voor de Nederlandse markt. Het doet ons een plezier u als professional te kunnen voorzien van de beste genetica, voortdurende innovaties en bovenal een eerlijk advies.

DSV – Groei door innovatie

DSV zaden Nederland werkt onder de vlag van het internationale zaadbedrijf Deutsche Saatveredelung AG, met de hoofdvestiging in Lippstadt, is actief in veredeling, zaadproductie, advisering en vermarkting van landbouwzaaizaden. Belangrijke productgroepen zijn grassen, granen, koolzaad, groenbemesters en mais. Het bedrijf heeft meer dan 550 werknemers en dochterbedrijven in onder andere Engeland, Frankrijk, Nederland, Denemarken, Polen en Oekraïne.

De marksegmenten waar DSV zaden Nederland zich op richt zijn: graszaden voor voeder- en recreatiedoeleinden, bodemverbeteraars en groenbemesters, granen en koolzaad. DSV zaden Nederland heeft ook maisrassen in officiële beproeving in Nederland.
EUROGRASS is het merk van DSV zaden als het gaat om graszaden voor sport, golf en openbaar groen.

EUROGRASS ontwikkelt zich veder als DSV zaden Nederland. Het volgt de koers van het zaaizadenconcern Deutsche Saatveredlung AG uit Lippstadt dat al jaren aandeelhouder is van Euro Grass. DSV zaden Nederland richt zich op de verdeling, productie, advisering en verkoop van o.a. grassen, groenbemesters, granen en koolzaad.

DSV - Groei door innovatie
CONTACTPERSONEN
Steven Wiersema
Sales- en productmanager recreatiegrassen
06 212 700 58
steven.wiersema@dsv-zaden.nl
Jos Deckers
Sales director
06 542 518 31
jos.deckers@dsv-zaden.nl
Bernard Bles
Salesmanager voedergrassen Noordoost Nederland
06 212 386 00
bernard.bles@dsv-zaden.nl
Thijs Schoenmakers
Salesmanager recreatiegrassen
thijs.schoenmakers@dsv-zaden.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
DSV grass seeds for Brøndby Stadium
DSV Seeds and management of Brøndby Stadium have agreed that DSV seeds will be used for the stadium field as well as its accompanying training grounds.
Lees meer
Prograss gaat samenwerking aan met twee graszaadleveranciers
Met ingang van dit seizoen gaat Prograss nauw samenwerken met twee graszaadleveranciers: DLF en DSV Zaden.
Lees meer
Investeren in graszaden voor optimale speelcapaciteit
De toprassen van DSV worden gedemonstreerd. Daar kunt u tevens informatie krijgen over de achtergrond van de rassen en de winst die u ermee kunt behalen.
Lees meer
De Grasgids 2018 is uit!
Sommige lezers van Greenkeeper en Fieldmanager hebben het wellicht al in de wandelgangen gehoord: de Grasgids van 2018 is uit!
Lees meer
Thijs Schoenmakers aan de slag als salesmanager DSV
Thijs Schoenmakers versterkt in de loop van 2018 het team van DSV zaden Nederland als nieuwe salesmanager recreatiegrassen. Schoenmakers is al sinds 2014 werkzaam als verkoper binnendienst bij DSV.
Lees meer
Drie partijen werken samen aan park annex evenemententerrein
Het realiseren van een park dat dienst zal doen als evenemententerrein vraagt om een weloverwogen aanpak. Stad+Groen sprak met de betrokken partijen bij het nieuwe De Park.
Lees meer
‘Back To Nature’-concept DSV en Belrobotics
Onderzoek toont aan dat een robotmaaier met het juiste grasmengsel een veld op alle fronten beter laat presteren. DSV en Belrobotics presenteren daarom het ‘Back To Nature’-sportveldconcept.
Lees meer
Grasgids 2017 is uit!
Sommige lezers van Greenkeeper en Fieldmanager hebben het wellicht al in de wandelgangen gehoord: de Grasgids van 2017 is uit!
Lees meer
DSV vernieuwt eigen gazon
Top Sport & Groen uit Overloon is bezig met de werkzaamheden om het oude gazon van DSV Zaden uit Ven Zelderheide te vervangen. .'
Lees meer
Studiemiddag kwaliteit en onderhoud geprivatiseerde verenigingen
Vitagro organiseert 13 oktober in Eefde een studiemiddag rond kwaliteit en onderhoud bij geprivatiseerde verenigingen met diverse presentaties en demonstraties.
Lees meer
1 | 2 | 3
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Vraag naar graszaden neemt toe
Je staat er waarschijnlijk niet zo bij stil, maar voordat het in de zak belandt, heeft graszaad dat gebruikt wordt voor in- of doorzaai van golfbaan, sportveld, of berm, er al een lange reis op zitten: van veredeling en kruising tot aan teelt en oogst.
Voorraden graszaad slinken, vraag neemt alleen maar toe
Telers van graszaad maken moeilijke tijden door. Het weer was dit jaar niet erg behulpzaam, met droogte en nattigheid op de verkeerde momenten. De voorraden slinken en de prijzen stijgen, net als de vraag naar duurzame rassen.
'Onderhoud bij voetbal is peanuts vergeleken met cricket'
De oudste, nog bestaande veldsportvereniging van Nederland is gevestigd in Deventer: de Koninklijke UD. De club is opgericht in 1875 en begon oorspronkelijk als cricketclub.
Deze maaier brak het ijs van Twentse nuchterheid op alle fronten
Al voor het tweede seizoen is hij bezig op het voetbalveld van de Universiteit Twente in Enschede: de Bigmow van Belrobotics. Uitvoerder Geert de Haan van Krinkels Hengelo vindt het een echte aanwinst.
Een multifunctioneel park gedijt bij een gedegen ondergrond en een goed grasmengsel
De Park is een van de vijf deelgebieden van het circa 1700 hectare grote Park Lingezegen. Dit mooie stukje Arnhem-Nijmegen is dit voorjaar opgeleverd en zal plaats bieden aan allerlei soorten evenementen.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Nieuw concept brengt sportbeleving terug naar de natuur
Het klinkt menige sportvereniging als muziek in de oren: de garantie om minstens de komende vijf jaar te spelen op een hoogwaardige natuurgrasmat. Een voor sportclubs volstrekt haalbaar streven als het aan Tiny Buijtels van Belrobotics en Steven Wiersema van DSV zaden ligt.
1 | 2 | 3