Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
De Ridder Civiel- en Cultuurtechniek
Postbus 27
3769 ZG Soesterberg
Nederland

Tel: 0346 351 880 / 06 553 737 59
Fax: 0346 352 096

www.jderidderbv.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuw natuurgras met O2-concept in Goeree Overflakkee
Momenteel wordt er in de gemeente Goeree Overflakkee gewerkt aan 2 nieuwe velden met het O2-natuurgrasconcept. Dit concept moet de grasvelden op een hoger kwaliteitsniveau brengen en houden.
Lees meer
FC Utrecht intensiveert samenwerking met J. de Ridder
FC Utrecht en De Ridder intensiveren de bestaande samenwerking. De ambitie is: volgend jaar de top 3 halen van de veldencompetitie.
Lees meer
Milieuvriendelijke metamorfose kunstgrasveld voor mensen met beperking
Het Amsterdamse sportpark Friends Sports Center heeft een met zand ingestrooid kunstgrasveld omgebouwd naar een optimaal te bespelen voetbalveld. Het veld is speciaal ingericht om mensen met een beperking veilig te laten sporten.
Lees meer
Toro Infinity sproeiers op Golfbaan Anderstein
Onlangs is het startsein gegeven voor de renovatie van 9 holes van de Vallei-lus op Golfclub Anderstein in Maarsbergen. In de green van hole 1 van de Vallei-lus worden Vier nieuwe sproeiers van Toro aangebracht, de Infinity.
Lees meer
De Ridder wint aanbesteding onderhoud Kromme Rijn
Bijzonder aan de aanbesteding is dat er niet met een bestek gewerkt wordt, maar met een Programma van Eisen.
Lees meer
Wethouder stort beton voor nieuwbouw De Ridder
13 maart was wethouder Janne Pijnenborg aanwezig bij de feestelijke ceremonie voor het nieuwe pand van De Ridder aan de Centurionbaan in Soesterberg.
Lees meer
De Ridder en Golfclub Anderstein verlengen samenwerking
Golfclub Anderstein in Maarsbergen en De Ridder uit Soesterberg hebben de bestaande samenwerking voor meerdere jaren verlengd.
Lees meer
FC Utrecht vervangt slechte grasmat Galgenwaard
FC Utrecht krijgt morgen een nieuw veld. De club gaat de oude bovenlaag van de grasmat vervangen door nieuwe graszoden.
Lees meer
De Ridder tekent derde bedrijventerrein bij
Met een ferme handdruk start De Ridder het groenonderhoud in Bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef in Amersfoort. Vanaf 1 januari 2018 heeft De Ridder alweer het derde bedrijventerrein in beheer.
Lees meer
Sight landscaping krijgt wijkonderhoud Vathorst gegund
Het beheer- en onderhoudscontract voor Vathorst en Hooglanderveen is eind vorig jaar door de gemeente Amersfoort opnieuw Europees aanbesteed. Het contract voor de komende drie jaar is gegund aan Sight Landscaping.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Steviger, vlakker en minder speelschade
Lava Oxygen is het cruciale bestanddeel van het O2-natuurgrasconcept. Deze lava is poreus, hoekig van vorm en haakt in elkaar. Hierdoor ontstaat er veel ruimte voor water en lucht in de toplaag en verdichten velden niet.
SportsTurf.eu news
Sportsturf.eu is the first online portal for the pan-European turf industry. An digital newsletter is send on a weekly base to all people interested in developments in the industry. Circulation 3500.
Iedereen kent elkaar en dat is de charme van GJS
De tweede amateursportclub die aan bod komt in deze rubriek is GJS (Gorkumse Jonge Spartanen) uit Gorinchem. Het is een voetbalvereniging die in de eerste klasse speelt, maar niet betaalt.
'De trainer zei dat de winst mede onze verdienste was; dan heb je écht eer van je werk!'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen? In Maartensdijk staat een FC Utrecht-fan in hart en nieren op, Jan Gijzen. Niet alleen is hij fan van FC Utrecht, ook is hij trots op het werk dat hij doet. Elk nieuwtje over de positie van Stadion Galgenwaard in de veldencompetitie zet hij trots op de Facebook-pagina Grasmeesters FC Utrecht.
Elektrisch én autonoom maaien op de Rijswijkse
De Ridder Golf-, Sport- en Groenvoorzieningen heeft onlangs de eerste Turflynx F315 van Nederland in gebruik genomen. De F315 is een volledig elektrisch aangedreven én autonoom bestuurde driedelige kooimaaier. De Ridder zet de robotmaaier in op de fairways van de Rijswijkse Golfclub.
Groen, groener, groenst
Ook in deze uitgave van Stad + Groen weer een forse opsomming van groene projecten. De oogst aan innoverende groenprojecten.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Na anderhalf jaar is het tijd om door te pakken met de Green Deal!
Op de Dag van de Sportaccommodaties in Houten hebben de Green Deal-partijen het Innovatienetwerk Green Deal Sportvelden gepresenteerd. Zij willen daarin samen optrekken om innovatie te stimuleren en goede praktijkvoorbeelden te ontwikkelen en te delen. Het doel van de Green Deal-organisatie is om dit jaar deze best practices te publiceren.
1 | 2 | 3 | 4