Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Baanonderhoud Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
NWST NeWSTories
Fransestraat 41
6524 HT Nijmegen
Nederland

Tel: 024 360 24 54
Fax: 024 360 24 64
E-mail: info@nwst.nl

BTW: NL 8022.99.374.B.01
KvK: 10032693

www.nwst.nl
VAKBLADEN
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Stad+Groen
Stad+Blauw
Boom in Business
Groundsman
Dak&Gevel Groen
CONTACTPERSONEN
Hein van Iersel
Hoofdredacteur/ uitgever
06 533 630 62
hein@nwst.nl
Alberto Palsgraaf
Account manager
06 204 367 28
alberto@nwst.nl
Rik Groenewegen
Account manager
06 39 766 520
rik@nwst.nl
Lieke van der Weijde
Sales support
lieke@nwst.nl
Peter Jansen
Manager bladen
peter@nwst.nl
Kelly Kuenen
Redacteur bladen & online
06 457 004 41
kelly@nwst.nl
Guus van Rijswijck
Redacteur bladen & online
0610052782
guus@nwst.nl
Nino Stuivenberg
Redacteur bladen & online
redactie@nwst.nl
Marie Cecile Oosterhout
Grafisch vormgever
mc@nwst.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Overhandiging 'Het Grote Populierenboek' aan CdK Wim van de Donk
Op maandag 6 november is het onlangs verschenen ‘Het Grote Populierenboek’ aangeboden aan Wim van de Donk, commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant en Johan van den Hout, gedeputeerde Natuur en Milieu.
Lees meer
3000 bezoekers eerste helft Dag van de Openbare Ruimte
De Dag van de Openbare Ruimte heeft volgens beursorganisator Expoproof een ‘vliegende start’ gemaakt. De eerste beursdag kon rekenen op ruim 3000 bezoekers.
Lees meer
NWST Lezersonderzoek: Doe mee en win prachtige prijzen!
Wij zijn benieuwd hoe u onze titels waardeert. Om meer inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften, nodigen we u daarom graag uit om deel te nemen aan ons lezersonderzoek.
Lees meer
De tweede GTH Demo-Doe-Dag gemist? Kijk hier voor de sfeerimpressie!
Donderdag 15 juni organiseerden uitgeverij NWST en de organisatie van Groen Techniek Holland een Demo-Doe-Dag Zero Emission.
Lees meer
2e Demo-Doe-Dag in het teken van geluidsarm (en zuinig) materieel
Elektronisch materieel heeft de toekomst, daar lijkt ook de markt zich van bewust, getuige de vele elektrische introducties. Daarom staat de GTH Demo-Doe-Dag op 15 juni in het teken van zero emission.
Lees meer
De eerste GTH Demo-Doe-Dag gemist? Kijk hier voor de sfeerimpressie!
De eerste GTH Demo-Doe-Dag gemist? Het camera-team heeft een sfeerimpressie gemaakt. Zie hier het resultaat!
Lees meer
Word jij Young Green Professional van 2018?
Vorig jaar werden 22 jonge enthousiastelingen in het zonnetje gezet met het initiatief Young Green Professionals. Dat kon rekenen op zoveel positieve reacties, dat de redactie dit initiatief voortzet.
Lees meer
GTH Demo-Doe-Dag: Onkruid & Reiniging
Op dinsdag 9 mei start een unieke samenwerking: in aanloop naar de beurs organiseert uitgeverij NWST samen met de Groen Techniek Holland de GTH Demo-Doe-Dagen 2017.
Lees meer
Genomineerden GOTY 2017 bekend!
Wie wordt er Greenkeeper of the Year 2017? De jury liet weten aan de redactie dat het is geslaagd om uit de vele interessante gesprekken met kandidaten een keuze te maken aan zes genomineerden!
Lees meer
‘Team Boomzorg’ steekt de handen uit de mouwen in arboretum Oostereng
Woensdag 25 mei hield het team van Boomzorg zich voor één dag niet bezig met het schrijven over bomen, maar stak het zelf de handen uit de mouwen in het arboretum Oostereng in Wageningen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Invasieve exoten: een begin van beleid
Nederland is in de ban van de invasieve exoten. Je kunt geen website openklikken of er staat wel een artikel over invasieve exoten. Budget wordt hier echter niet voor vrijgemaakt. Overal waar je komt hoor je hetzelfde refrein: budgetneutraal werken.
Terug van weggeweest: de fielddokter
Het was een rubriek die een decennium geleden menig fieldmanager uit de brand geholpen heeft: de fielddokter. Zijn specialiteit: adviezen op maat, om de praktisch ingestelde vakman te hulp te schieten in tijden van vliegende graspollen en kale grasvelden. Na jaren van stilte keert de rubriek nu op veler verzoek terug in vakblad Fieldmanager.
Van zorgenkindje tot moderne participatiewijk
In april kreeg de redactie van Stad+Groen een rondleiding door Sint Marten. Deze Arnhemse wijk onderging de afgelopen jaren een stevige renovatie.
Stad + Groen organiseert demodag taludmaaien
‘Nu wordt het serieus’, denkt machinebouwer Rein Drost waarschijnlijk, als de vier man sterke delegatie van Natuurmonumenten op 25 oktober stilhoudt bij zijn Timan RC-1000. De groep doet de ronde over Fort Vechten, waar op dat moment de door Stad + Groen georganiseerde Demonstratiedag Radiografisch Bestuurbare Robotmaaiers plaatsvindt.
Korrels op de korrel tijdens jubileumeditite congres
Op donderdag 1 december organiseerde vakblad Fieldmanager voor de tiende keer het Nationaal Sportvelden Congres. Gesprek van de dag tijdens deze jubileumeditie was de discussie rondom SBR-infill. ’s Avonds werd voor de zevende keer de Fieldmanager of the Year Award uitgereikt.
Dé inspiratieboom van 2016: Ulmus laevis (fladderiep)
Een aardig deel van de Nederlandse bomenpopulatie bestaat uit iepen, zo viel te horen op de Boom Innovatie Dag. Toch is het een iep die is uitgeroepen tot Inspiratieboom van 2016. Maar dan wel een bijzondere, want ook binnen bekende geslachten valt nog veel te behalen qua diversiteit.
Teken mee aan een sportieve toekomst
Vakblad Fieldmanager viert zijn tienjarig congreslustrum met het Convenant Duurzame Kwaliteit Sport. Bezoekers worden uitgedaagd om mee te tekenen aan de toekomst van de sportsector.
Eén norm voor natuurgras is al een stevige uitdaging, maar draagvlak en handhaving, is pas echt moeilijk
In ons kikkerlandje is bijna alles genormeerd, gecertificeerd, gekeurd en gereguleerd. Een uitzondering op die Nederlandse regeldrift vormen onze natuurgrasvelden. Nederland heeft de beschikking over fantastische natuurgrasvelden, maar zeker niet altijd en zeker niet overal.
1 | 2 | 3 | 4 | 5
FOTOREPORTAGE