Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Baanonderhoud Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
NV Marcel Van Dyck Belgium
Provinciebaan 79
2235 Houtvenne
Belgi�

Tel: 003216/699156
E-mail: info@vandyck.be

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Van Dyck Marcel Belgium NV stelt voor op GroenTechniek Holland:
Als exclusief invoerder in de Benelux, stelt Van Dyck Marcel Belgium NV de gloednieuwe multifunctionele werktuigdrager van het Italiaanse Fort voor: de MPM 30.
Lees meer
Van Dyck levert diverse machines in België
Van Dyck Marcel NV leverde de afgelopen tijd machines aan de gemeenten Neerpelt, Willebroek en Herenthout.
Lees meer
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
GTH Demo-Doe-Dag krijgt internationale allure
Bedrijven uit Duitsland, Frankrijk en België hebben hun deelname al toegezegd aan de eerste GTH Demo Doe Dag Dag van Onkruid en Reiniging.
Lees meer
Van Dyck laat divers assortiment aan machines zien
Op de GTH Demo-Doe-Dag van 9 mei neemt Van Dyck Marcel een divers assortiment aan machines mee naar Almere, variërend van Multihog tot Fort en Aria.
Lees meer
Testers voor nieuwe Zanon-heggenscharen gezocht
In 2017 worden de elektrische heggenscharen Raptor van het merk Zanon geïntroduceerd in de Benelux.
Lees meer
Maak vrijblijvend kennis met nieuwe elektrische blad- en vuilzuiger
Marcel van Dyck Belgium brengt de Aria 240 van TSM Italy op de markt. Stad+Groen geeft de mogelijkheid deze elektrische en zelfrijdende blad- en vuilzuiger vrijblijvend te testen.
Lees meer
Succesvolle infodagen chemievrij onkruidbeheer bij Lecoba
Lecoba heeft enkele succesvolle infodagen over chemievrij onkruidbeheer achter de rug. Op 9 en 10 februari kwamen ruim honderd belangstellenden af op verschillende sessies op het gebied van onkruidbestrijding.
Lees meer
Informatie- en demodagen onkruidbestrijding bij Lecoba
Lecoba organiseert 9 en 10 februari informatie- en demodagen over onkruidbestrijding, met presentaties en diverse demo’s door Multihog, Wave, Nimos en Weedheater.
Lees meer
1 | 2
Gebruikerstest Zanon-accuheggenschaar
In 2017 worden de elektrische heggenscharen van Zanon geïntroduceerd in de Benelux door importeur Van Dyck Marcel. Onlangs vroegen we wie model Raptor 600 wilde testen.
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort.
Veel noviteiten op Demopark
Een bezoek van één dag aan Demopark Eisenach is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs. Iedereen die je spreekt, is enthousiast over de bijzondere combi van machines die hier te zien is, naast een groot aantal interessante nieuwigheden.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
Geintegreerd beheer nog ver weg
Als het op onkruidbestrijding op verhardingen aankomt, bestaat de zaligmakende techniek niet. Misschien zit de crux hem juist wel in de combinatie van technieken. In Brugge probeert men sinds een paar jaar zelfs meerdere technieken in één werkgang te combineren.
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
Marcel Van Dyck exclusief importeur Greenbuster Pro II
Marcel Van Dyck Belgium nv is sinds september 2016 de trotse en exclusieve importeur van de gloednieuwe onkruidborstel Greenbuster Pro II van de Deense fabrikant Kwern. Dit merk richt zich vooral op milieuvriendelijke onkruidbestrijding van uitenverhardingen.
Klachten over blessures op kunstgras zouden overbodig moeten zijn
Een aantal lelijke blessures bij spelers van PEC Zwolle en een onderzoek van AVRO/TROS Radar deden de discussie over de veiligheid van kunstgras onlangs weer in volle hevigheid losbranden.
1 | 2