Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Meiburg Tuin-en Parkmachines
Nieuweweg 195
6603 BM Wijchen

Tel: 024-3738555
Fax: 024-3660909
E-mail: info@meiburgtuinenpark.nl

http://www.meiburgtuinenpark.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Milieuvriendelijker onderhoud bij Nationaal Militair Museum in Soest
Het Nationaal Militair Museum in Soest heeft een uitgebreid buitenterrein dat midden op de Utrechtse Heuvelrug ligt. Het is een ecologisch kwetsbaar gebied. De Enk Groen & Golf onderhoudt het terrein met speciale zorg.
Lees meer
De Enk schaft Automower 550 aan voor Hooge Rotterdamsche
Vooral green 18 was door de steile helling met bemande apparatuur slecht te maaien. De Husqvarna Automower 550 kan dit probleem oplossen.
Lees meer
Mobiele kunstgrasreiniger Prontec nu ook op accu
Meiburg Tuin- en Parkmachines heeft de Prontec-kunstgrasreiniger verder doorontwikkeld door geen standaard bosmaaier te gebruiken, maar een accubosmaaier.
Lees meer
De machines van Aqualutions gepresenteerd tijdens de Week van het Onkruid
De machines van Aqualutions, dé nieuwe merknaam voor heetwater onkruidbestrijding worden op de week van het onkruid door de Aquasolutions dealers gepresenteerd.
Lees meer
Verkoop niet het verhaal over de prijs van de robotmaaier, maar over de meerwaarde
Volgens Husqvarna-dealer Leo Meiburg beginnen maairobots onder hoveniers en groenaannemers steeds meer te leven.
Groenaannemer Snoek zet de trend met een complete robotmaaiervloot
Grotere oppervlaktes gras maaien gaat bij praktisch elke hovenier en groenaannemer op dezelfde manier. Wekelijks vertrekt hij of zij met een auto en een aanhangwagen met daarop de grasmaaier naar de locatie om aan het werk te gaan.
De groene sector en automatisering: a match made in the future?
Onze maatschappij is in een hoog tempo aan het veranderen door de inzet en het gebruik van ICT. Wat betreft de groene sector doet zich iets bijzonders voor. De ceo van het Brabantse bedrijf Ploegmakers, Peter van Kemenade, verzucht in een column in de laatste uitgave van Stad + Groen dat de groene sector achter zou blijven in deze ontwikkeling.
Help: roetfilter verplicht
Soms loopt de markt sneller dan het bedrijfsleven. Machinefabrikanten slaagden er uitstekend in om materieel te leveren met emissiearme motoren (tier IV en stage IIIB). Motoren in de oudere tuin- en parksector hoeven (nog) niet aan de strenge uitstootnormen te voldoen. Een apk kennen we immers niet. Maar wat te doen als aannemer indien een gemeente binnen een bestek eist om toch met emissiearm materieel op de proppen te komen?