Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
HSM Hollandse Sportveldenonderhouds Maatschappij
Oudendijk 94
4285 WL Woudrichem
Nederland

Tel: 0183 890 345
E-mail: info@hsmsport.nl

KvK: 58531696

www.hsmsport.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Joris Slooten vertrekt bij NGF en gaat naar HGM
Joris Slooten verlaat per 1 februari de NGF en treedt in dienst bij de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM) in de functie van operationeel directeur golf.
Lees meer
HSM aan de slag op sportparken Venlo
Hollandsche Sportveldonderhouds Maatschappij (HSM) heeft een aanbesteding gewonnen voor renovatiewerkzaamheden op 21 sportvelden in Venlo.
Lees meer
Zwijndrecht maakt zich op voor EK Dames
Van 16 juli tot en met 3 augustus is Nederland het toneel voor het EK Dames 2017. De gemeente Zwijndrecht is gastheer voor een internationaal damesvoetbalteam.
Lees meer
Praktische kennismiddag 'maaien als een pro'
Hoe maak ik van mijn veld een echt topveldstrijdveld? Milati Grass Machines en HSM organiseren 22 juni een bijeenkomst rond deze vraag.
Lees meer
HSM nieuw lid BSNC
De Hollandsche Sportveldenonderhoud Maatschappij (HSM) is een aannemersbedrijf uit Woudrichem en is lid geworden van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC).
Lees meer
Heijmans stoot sporttak af. Onderhoud naar HGM
Sinds 1980 is bouwonderneming Heijmans actief op het gebied van de aanleg en onderhoud van sportvelden voor sportclubs en gemeenten.
Lees meer
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Update maaien met losse handjes
Onbemand maaien lijkt een hype te worden. Bij een van de Nederlandse groenaannemers lopen er nu al totaal zeventien.
'Werken op banen in het buitenland levert onschatbare ervaring en een waardevol netwerk op'
Melissa Minnaard (31), greenkeeper op The International, is een vreemde eend in de bijt van genomineerden voor Greenkeeper of the Year. Niet zozeer omdat zij een vrouw is, want Jolanda Vonder ging haar al voor, maar ze is pas anderhalf jaar werkzaam in het vak.
'We kunnen niet meer om precisielandbouw heen'
HGM heeft onlangs een pilot gedraaid met een drone op golfbaan Burggolf St Nyk in Sint Nicolaasga in Friesland. Daarmee wil HGM eerst in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn voor de toekomst. Net als in de rest van de markt, stelt men zich ook daar de vraag: investeren of niet investeren?