Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Krinkels B.V.
Westbroek 49B
4822 ZX Breda
Nederland

Tel: 0165 301 851
E-mail: info@krinkels.nl

BTW: NL 0059.25.617 B03
KvK: 20037591

www.krinkels.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Krinkels is sterk in Groen, Infra, Water en Sport.

Wij bestaan ruim 60 jaar en realiseren met ruim 250 medewerkers een jaaromzet van 69 miljoen euro.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Breda. Daarnaast heeft Krinkels nevenvestigingen in Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Nagele, Venlo, Wateringen, Wouw en Zuidwolde.

Deze landelijke spreiding maakt het mogelijk efficiënt te werken voor zowel lokale als nationale opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn o.a. overheids- en semi-overheidsinstellingen en gemeenten verspreid over alle delen van Nederland.
CONTACTPERSONEN
Alette Vermeulen
Marketing & Communicatie Manager
06 11 51 26 61
Alette.Vermeulen@krinkels.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Krinkels bereikt trede 3 op Veiligheidsladder
Krinkels is als derde groenbedrijf gecertificeerd voor de Veiligheidsladder op trede 3. Krinkels laat weten apetrots te zijn op hun medewerkers.
Lees meer
Wandelpark Quatrebras krijgt een nieuwe impuls
Park Quatrebras in Badhoevedorp zal in de toekomst een verbindende rol spelen tussen de diverse woonwijken in het dorp.
Lees meer
Proef afval-etende haai Dordrecht van start gegaan
In Dordrecht is 9 april gestart met afval-etende haai in de Spuihaven. De "Wasteshark" is nog nooit in stedelijk gebied ingezet. Dordrecht heeft daarmee een primeur.
Lees meer
Proef met plastic-etende waterdrone in Dordrecht
Op 9 april start in Dordrecht een proef met een ‘aquadrone’ die de wateren in de stad moet schoonmaken.
Lees meer
Krinkels aan de slag met hybride autolaadkraan
Krinkels heeft een hybride truck laten bouwen. Het voertuig is voorzien van een autolaadkraan en haakarmsysteem. Met opgeslagen remenergie wordt de autolaadkraan hybride aangedreven.
Lees meer
Krinkels gaat Walramplein in Valkenburg herinrichten
Krinkels heeft een miljoenenaanbesteding gewonnen om het Walramplein in Valkenburg in te richten. Het bedrijf kwam uit de aanbesteding van in totaal 8 bedrijven als beste uit de bus.
Lees meer
Krinkels reconstrueert pad met waterdoorlatende fundering
De firma Krinkels heeft het waterhuishoudingssysteem bij de gebruikers van het Groningenpad in Lage Zwaluwe verbeterd. Door de beheersmaatregelen is de wateroverlast voor de bewoners nu voorbij.
Lees meer
De meest gelezen nieuwsberichten op stad-en-groen.nl
Het einde van 2017 nadert en dus is het tijd om even terug te blikken op de populaire thema's van dit jaar, met de vijf best gelezen nieuwsberichten.
Lees meer
Geen sneeuwvrij voor Sight Landscaping
Waar diverse bedrijven sneeuwvrije dagen kennen, hebben zijn ze het bij Sight Landscaping extra druk met het winterse weer. Alle 410 stations in Nederland moet worden gestrooid en sneeuwvrij worden gemaakt; een flinke klus.
Lees meer
Onderhoudsbedrijf Elkarij neemt Van Ooijen Gouda over
De aandeelhouders van Van Ooijen Gouda verkopen hun aandelen aan Elkarij uit Wouw. Van Ooijen Gouda is specialist in aanleg en onderhoud van rail- en wegeninfrastructuur en sluit zich aan bij de groep met o.a. groenvoorzieners.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Dordrecht experimenteert met afval-etende haai
Dordrecht experimenteert met een ‘aquadrone’ bij het schoonmaken van sloten en singels in de stad. De zogeheten Wasteshark wordt ingezet om (plastic) afval en kroos te verzamelen.
Biodiversiteit verhogen met innovatieve maaimethode
Bij sinusmaaien blijft een groot deel van de grassen, planten en bloemen langer staan. Hierdoor ontstaan microklimaten, waardoor provinciale wegen uiteindelijk een geschikte leefomgeving worden voor flora en fauna. Krinkels start dit jaar in Zuid-Kennemerland met deze vorm van bermbeheer.
Faalkosten en werkstagnatie bij grondroeren kun je nooit helemaal voorkomen
Volgens de grondroerdersrichtlijnen in CROW 500 (januari 2017) is de ontwerper – in plaats van de inschrijver(s) – verantwoordelijk voor onderzoek vooraf naar kabels en leidingen, inclusief het graven van proefsleuven.
Krinkels: 'VTM staat ons waar nodig bij met raad en daad'
In 2012 nam Krinkels – het groenbedrijf dat zich richt op duurzaam kwaliteitsbeheer en inrichting van de openbare ruimte – contact op met VTM. De inzet: de aanschaf van een Johnston-veegmachine, die tevens onkruid kon verwijderen.
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
'Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag'
Dit is de ambitieuze ambitie waarmee de nieuwe organisatie van Quercus boomexperts zichzelf de komende jaren verder gaat ontwikkelen en manifesteren in de bomenmarkt.
Groen, groener, groenst
Ook in deze uitgave van Stad + Groen weer een forse opsomming van groene projecten. De oogst aan innoverende groenprojecten.
Deze maaier brak het ijs van Twentse nuchterheid op alle fronten
Al voor het tweede seizoen is hij bezig op het voetbalveld van de Universiteit Twente in Enschede: de Bigmow van Belrobotics. Uitvoerder Geert de Haan van Krinkels Hengelo vindt het een echte aanwinst.
1 | 2 | 3 | 4