Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Baanonderhoud Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GroenTechniek Holland
Jufferenwal 30
8011 LE Zwolle
Nederland

Tel: 038 422 34 40
E-mail: roodveldt@agrotechniekholland.nl

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Ruim 16.000 bezoekers Groentechniek Holland
De derde editie van het evenement Groentechniek Holland is goed verlopen, zo laat de beursorganisatie weten. Het evenement kon rekenen op 16.000 bezoekers.
Lees meer
Laatste dag Groentechniek Holland van start
Vandaag vindt de derde dag van Groentechniek Holland plaats. Ook deze dag kan rekenen op wisselvallig weer, maar dat mag de pret niet drukken. Wat is er vandaag te zien?
Lees meer
Ramm wint Gouden Klavertje Vier op Groentechniek Holland
Ramm BV heeft met de Oeliatec Mollen Artiflex het Gouden Klavertje Vier gewonnen, de innovatieprijs voor de meest opvallende innovatie op Groentechniek Holland.
Lees meer
Herco introduceert zero turn-maaiers van Encore
Herco Machinery introduceert maaiers van de Amerikaanse fabrikant Encore in de Benelux. Het sortiment omvat drie type machines, met in totaal vijf modellen.
Lees meer
Introductie Votex Hillmaster 220
Afgelopen week is de nieuwe Votex Hillmaster 220 geïntroduceerd in het Experience Center van Dutch Power Company.
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
Hoaf Infrared Technology toont nieuwe machine op GTH
Nog een maand en dan staat de derde editie van Groentechniek Holland voor de deur. Voor Hoaf Infrared Technology het moment om nieuwe machines te tonen.
Lees meer
Jacobsen brengt lithium naar de golfbaan
Onlangs berichtte dit vakblad al over de E-Z-Go: de eerste golfkar op lithium-batterijen. Er zijn echter al langer diverse lithium-aangedreven maaiers op de markt.
Lees meer
Hoe realiseer je snel en eenvoudig een compleet stadspark?
In het nieuwe ‘pop up stadspark’ op GTH kan een gemeente een consortium inhuren, dat een oud industrieterrein, afgebroken fabriek of braakliggend terrein transformeert tot een stadspark.
Lees meer
De tweede GTH Demo-Doe-Dag gemist? Kijk hier voor de sfeerimpressie!
Donderdag 15 juni organiseerden uitgeverij NWST en de organisatie van Groen Techniek Holland een Demo-Doe-Dag Zero Emission.
Lees meer
1 | 2 | 3
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
Eindeloos bezig met het creëren van de perfecte grasmat
Natuurgras is milieutechnisch gezien natuurlijk veel duurzamer dan kunstgras. De bespelingscapaciteit van natuurgras neemt ook alsmaar toe, omdat graszaadbedrijven blijven investeren en zich ontwikkelen. Hoe ziet hun innovatie-agenda er voor de komende jaren uit?
Het gaat allemaal weer wat beter. Is dat straks te zien op de beurs?
Als redactie bezoeken wij jaarlijks in binnen- en buitenland minimaal tien beurzen. Meestal ga je weer naar huis met het idee: leuk, veel mensen gezien, maar waar waren de innovaties? De tweede editie van Groen Techniek Holland belooft anders te worden.
Waar waren de accugedreven machines op GTH?
Om maar met de deur is huis te vallen: volgens mij zijn we weer redelijk terug bij af. Op andere beurzen, de vorige Groen Techniek Holland (GTH) en zelfs eerder, op Papendal, zag ik leuke prototypes van machines op stroom, zoals de zitmaaiers van Stiga en Husqvarna en de shovel van Weidemann, die volledig op accu werkten.
Tuin- & parksector heeft een nieuwe motor
Vanaf 2013 kunnen professionals werkzaam in de openbare groene ruimte terecht op een nieuwe vakbeurs waar de nieuwste technieken te zien zijn: de GroenTechniek Holland (GTH). Dit driedaagse evenement vindt plaats op 10, 11 en 12 september op het evenemententerrein van Walibi Holland in Flevoland. . .
Tuin- & parksector heeft een nieuwe motor
Vorig jaar beleefden de Demo-Dagen op NSC Papendal hun 46e editie. Vanaf 2013 kunnen professionals werkzaam in de openbare groene ruimte terecht op een nieuwe vakbeurs waar de nieuwste technieken te zien zijn: de GroenTechniek Holland (GTH). Dit driedaagse evenement vindt plaats op 10, 11 en 12 september op het evenemententerrein van Walibi Holland in Flevoland. Wanneer de voortekenen niet bedriegen, pakt de sector met tuin- en parktechniek en groen en milieu stevig uit. . .