Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
LMB Sports BV
Havenweg 6
6101 AB Echt
Nederland

Tel: 0475-488580
E-mail: info@limburgsemineraalbrekerij.nl

www.lmb-sports.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
LMB Sports levert gravel voor Davis Cup in het Zuiderpark Den Haag
Ook in 2017 levert LMB Sports de speciaal gemaakte gravel voor de Davis Cup. Dit is geproduceerd door het moederbedrijf van LMB Sports, de Limburgse Mineraal Brekerij.
Lees meer
Verkooprechten all-weather gravelbanen naar Wijnbergen en LMB
Wijnbergen Sportbouw BV en LMB Sports BV hebben de verkooprechten gekregen voor de Tennisforce II all-weather gravelbanen in Nederland.
Lees meer
Programma onderhoudsdag honk- en softbalvelden bekend
De terreincommissie van de KNBSB verzorgt in samenwerking met Kennis van Sport en LMB Sports op 22 maart een cursus veldonderhoud.
Lees meer
Onderhoudsdag honk- en softbalvelden
Woensdag 22 maart wordt in Moergestel een kennisbijeenkomst georganiseerd rond het onderhoud van honk- en softbalvelden.
Lees meer
'Winter krijgt geen vat op Tennis Force II ondergrond'
Het beste tennis speel je op gravel, zo luidt de opvatting van vele beoefenaars van deze sport. Helaas heeft gravel een groot nadeel: tijdens de wintermaanden bevriest vaak de ondergrond, waardoor deze bij dooi al gauw in een blubberige toestand verandert.
Is kurk het nieuwe SBR?
De commotie omtrent SBR-granulaat heeft het instrooigranulaat kurk definitief op de kaart gezet. Eind 2016 kwam kurk eigenlijk als enige bovendrijven als een-op-eenalternatief voor SBR-granulaat. Maar als we niet oppassen, herhaalt de discussie zich straks en wordt ook kurk fijngemalen tussen de meningen van de straat.
Lekker je slag slaan op spiksplinternieuw softbalveld met vijf meter uitbreiding
Het softbalveld van honkbal- en softbalvereniging (HSV) Zwijndrecht op sportpark Bakestein wordt nu, tijdens de winterstop, compleet gerenoveerd. Als toplaag is gekozen voor het nog niet zo bekende 'Halverood' van LMB Sports.