Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
R�kre - Sport
Flevoweg 35
2318 BX Leiden
Nederland

Tel: 071 522 35 35 / 06 579 900 42
Fax: 071 522 39 96
E-mail: s.bos@rekresport.com

www.rekresport.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Jacco Eltingh nieuwe technisch directeur KNLTB
Per 1 juni vervult Jacco Elthing de rol van technisch directeur bij de KNLTB. Hij volgt Jan Siemerink op, die eerder dit jaar de tennisbond verliet.
Lees meer
Live demo’s op de padelbaan
PadelTotaal biedt samen met Rekre Sport de mogelijkheid op de Dag van de Sport Accommodaties met een demo-padelbaan kennis te maken met de padelsport.
Lees meer
Aantal tennisparken met Prestige Gravel wordt uitgebreid
Bij OLTC Oegstgeest en TCT Tilburg bouwt Rekre Sport momenteel 2 x 7 Prestige Gravel banen.
Lees meer
Nieuwe gravel - prestige- baansoort in gebruik genomen
Tijdens het paasweekend zijn de zes nieuwe gravelbanen van TC de Koddaert (Torhout, België) feestelijk geopend. Het gaat om een nieuwe baansoort, Prestige Gravel,
Lees meer
VTN verlengt contract met Kiwa ISA Sport
De Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland (VTN) heeft het keurcontract met Kiwa Isa Sport met drie jaar verlengd (tot eind 2015).
Lees meer
Australian Open tennisbanen krijgen Nederlands tintje
Medio december zijn medewerkers van Rekre Sport afgereisd naar Melbourne, Australië. Het Nederlandse bedrijf gaat de hoofdbanen van de Australian Open van een nieuwe toplaag voorzien.
Lees meer
Primeur met Plexicushion Prestige in Nederland voor Rekré Sport
Rekré Sport gaat in Sportcentrum Halfweg te Spijkenisse acht tenniscourts aanleggen met Plexicushion Prestige. Dat is dezelfde baansoort waar ook de Australian Open op gespeeld wordt.
Lees meer
Weinig gestuiter in de markt voor tennisbanen
De markt voor tennisbanen is momenteel in mineur. Vorig jaar werden voor het tweede jaar op rij minder tennisbanen aangelegd dan was verwacht. Het aantal renovaties steeg echter wel, maar de hoogtijdagen voor de tennisbaanbouwers lijken voorbij te zijn. Aan het aanbod van baansoorten zal het niet liggen. De sportvloerenlijst van NOC*NSF kent maar liefst 178 producten.
Een nieuw onderkomen voor Smaschcourt
Smashcourt is ontegenzeggelijk het meest succesvolle Nederlandse tennismerk, zowel sportief als commercieel. Toch heeft Smashcourt nogal wat 'onderkomens' gehad: eerst Arcadis, vervolgens via wat tussenstappen C.S.C. en sinds enige maanden het Belgische Domo.